Általános Szerződési Feltételek – ÁSZF

 

 

Név: Venczel-Kovács Zoltán
Cím: 9024 Győr, Babits M. utca 14/A.
Adószám: 68362540-1-28; HU68362540
Bankszámlaszám: UniCredit Bank – 109180001-00000121-14510003
Telefon: +36 20 343-0679
E-mail: hello@vdahomestudio.hu

 

1. A Megbízó megbízza Megbízottat, hogy az általa meghatározott zeneműnek készítse el az énekhangot nem tartalmazó verzióját. Hangszerelje, illetve „masteringelje” meg az elkészült zeneművet a jelen űrlapon meghatározott díjazás ellenében. A Megbízott a megbízást elfogadja és a fentiek szerint elkészített zeneművet a Megbízó részére a fent megadott határidőn belül elektronikusan átadni vállalja. Megbízó a fent megnevezett ének nélküli hanganyagot, és/vagy annak részletét nem töltheti fel semmilyen zene-, vagy videó megosztó oldalra, social mediara és weboldalra sem, valamint nem használhatja fel filmekhez, reklámokhoz és egyéb promóciókhoz sem a Megbízott írásos engedélye nélkül. Nem értékesítheti, mint saját szellemi termékét. Amennyiben a zenei alapra ének készül, és azt Megbízó feltölti a fent nevezett platformokra, vagy kereskedelmi forgalomba kerül, abban az esetben köteles feltüntetni, hogy „a zenei alap a VDA Home Studioban keszült”, valamint a stúdió Facebook oldalának és weboldalának az elérési linkjét, és a zene szerzőjét, hangszerelőjét. A Megbízó kizárólagosan felel a használata során felmerült jogsértő cselekményekért, és nem hivatkozhat arra, hogy a zeneművet Megbízott bocsátotta a rendelkezésére. A Megbízott nem köteles vizsgálni, hogy a fent meghatározott zenemű oltalom alatt áll-e.

2. A Megbízott azzal, hogy a „Megrendelés elektronikus űrlapon” leírt zeneművet elkészíti, – kivéve, ha már meglévő zenéről van szó -, azáltal saját szellemi terméket hoz létre. Ezáltal az Artisjus Magyar Szerzői Jogvédő Iroda Egyesület-nél /Artisjus/, új zenemű bejelentésénél, mint zeneszerzőt kell megjelölni az alábbi adatokkal. Venczel Kovács Zoltán (szerzői név: venczel) Artisjus azonosító: 91052174, IPI azonosító: 577006641.

3. Zenei alap elkészítésének a menete: Az „ELKÜLD” gombra kattintás után Megbízott felveszi a kapcsolatot a Megbízóval /emailben, vagy telefonon/, a további egyeztetések céljából.
Ezután Megbízott egy elektronikus Díjbekérőt küld a Megbízó részére a Billingo online számlázó rendszeréből. Miután a Díjbekérő kiegyenlítésre került, Megbízott egy e-számlát küld emailben Megbízó részére, szintén a Billingo online számlázó rendszeréből. Ezután Megbízott egy „mintát” készít és küld el Megbízó részére. A „minta zene” alkalmas arra, hogy Megbízó ellenőrizze a hangszerelést, tempót és hangnemet. Amennyiben ez a „minta zene” megfelel a Megbízó részére és emailben visszajelez Megbízottnak, abban az esetben Megbízott folytatja a zenei alap elkészítését.
Amikor elkészült a zenei alap, akkor Megbízott egy következő e-mailben elküldi a dal letöltési linkjét Megbízott részére. Ezen a linken fogja Megbízó elérni a zenei alapot a legjobb minőségben “wav” formátumban. További felhasználás esetére pedig /kérés esetén/ a zenemű sávonkénti hangfile-jait egy tömörített mappában.
Megbízónak 30 nap áll rendelkezésére, hogy a jelszóval védett linken keresztül letöltse a zenei alapot és a hozzá tartozó hangsávok mappáját. Ezután a link inaktívvá válik!
Továbbá Megbízónak 15 nap áll rendelkezésére, hogy a zenei alappal kapcsolatos esetleges észrevételeit emailben és szóban is jelezze Megbízott részére. Megbízott az átadást követő 15 napon belül köteles díjmentesen kijavítani az esetleges hibákat, észrevételeket. Az átadást követő 15 nap után jelzett észrevételek külön díjazás esetében kerülnek kijavításra.

4. Kész zenei alap megrendelésének a menete: Az „ELKÜLD” gombra kattintás után Megbízott felveszi a kapcsolatot a Megbízóval /emailben, vagy telefonon/, a további egyeztetések céljából. Ezután Megbízott egy elektronikus Díjbekérőt küld a Megbízó részére a Billingo online számlázó rendszeréből. Miután a Díjbekérő kiegyenlítésre került, Megbízott egy e-számlát küld emailben Megbízó részére, szintén a Billingo online számlázó rendszeréből, egy következő e-mailben pedig elküldi a dal letöltési linkjét Megbízott részére. Ezen a linken fogja Megbízó elérni a zenei alapot a legjobb minőségben “wav” és „mp3” formátumokban. Megbízónak 30 nap áll rendelkezésére, hogy a jelszóval védett linken keresztül letöltse a zenei alapot. Ezután a link inaktívvá válik!
Továbbá Megbízónak 15 nap áll rendelkezésére, hogy a zenei alappal kapcsolatos esetleges észrevételeit emailben és szóban is jelezze Megbízott részére.
Megbízott az átadást követő 15 napon belül köteles díjmentesen kijavítani az esetleges hibákat, észrevételeket. Az átadást követő 15 nap után jelzett észrevételek külön díjazás esetében kerülnek kijavításra.

5. A felek esetleges jogvitájában a győri székhelyű és hatáskörű bíróság kizárólagosan illetékes. A felek a jelen iratot a fentieket elolvasva megfelelően értelmezve és mindenben elfogadva írják alá, illetve töltik ki. Jelen szerződés öt /-5-/ bekezdésből áll.

Az „ELKÜLD” gombra kattintva Megbízó kijelenti, hogy elolvasta és elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket!

error: Content is protected !!